Keittiömestari & Lasinpuhaltaja Markus Aremo

Kokkivierailulla 9.-10.10.

Markuksen menussa tarjoillaan
 
* Misolla maustettua mustajuurta ja krassia
Philipp Kuhn Riesling Tradition 2018 / Pfalz, Saksa
 
*Juustolla ja tomaatilla gratinoitua hauki-merirapumureketta 1999
Philipp Kuhn Riesling Tradition 2018 / Pfalz, Saksa
 
*Häränhäntäliemi, uuniselleriä ja savustettua voita
Sherry Manzanilla la Gitana 'En Rama' / Sherry, Espanja
 
*Peuran ulkofileetä, karamellisoitua omenaa ja balsamietikkakastiketta
Argiano Rosso di Montalcino 2015 / Toscana, Italia
 
*Kookosjugurttia, lakkoja ja lakritsisiirappia
- lakkasorbettia
Valokki lakkaviini / Hollola, Suomi
 

Menun hinta 69,5€

Ateriaa täydentämään on valittu mahtavat viinit, viinipaketin hinta on 36€

Varaa paikkasi s-postilla ravintola@ravintolasuomalainenpohja.fi, puhelimitse numerosta 02-2512 000 tai TableOnline kautta.

Varaa pöytä

Menut